Om os

Hvordan det hele startedetest

Vikingbus opstod som en fusion mellem Paaske Bus (grundlagt i 1968) og Copenhagen Excursions (grundlagt i 1938). I dag er Vikingbus blandt Danmarks førende turistbusselskaber, med partnere i både ind- og udland. Vikingbus råder over en topmoderne flåde bestående af turistbusser i alle størrelser. Vores service er kendetegnet ved høj kvalitet, fleksible løsninger og punktlighed.

Vikingbus er det danske medlem af Global Passenger Network (GPN.travel). Herigennem kan vi bl.a. hjælpe vores kunder med busser i mere end 36 lande verden over.

Lidt om GPN

I juli 2006 mødtes en gruppe af de bedste bussoperatører fra ti lande i Bologna, Italien, med det formål at skabe stærke og varige partnerskaber med andre virksomheder verden over med tilsvarende fokus på kvalitet og service. Disse grundlæggere var på udkig efter måder at garantere deres kunder den samme kvalitet i udlandet, som de tilbød i deres egne lande. Under et todages møde blev GPN født. Siden 2006 har GPN løbende tilføjet nye medlemmer, der deler organisationens oprindelige filosofi. Fra sine 10 grundlæggere er GPN vokset til at omfatte mange medlemmer. Selv om målet er at tilbyde service i alle lande rundt om i verden, er GPNs fokus fortsat på kvalitetsbusudlejning snarere end kvantitet, og kun de bedste operatører tages i betragtning som medlemmer.

Kontakt

Vikingbus A/S
Amager Strandvej 16
2300 København S

CVR: 30527887

Mail: info@vikingbus.dk

Tel: 32660000