Om os

Vikingbus er grundlagt som en fusion mellem Paaske Bus (grundlagt i 1968) og Copenhagen Excursions (grundlagt i 1938) og har derfor mange års erfaring i branchen. I dag er Vikingbus blandt Danmarks førende turistbusselskaber, med partnere i både ind- og udland. Vi tilbyder løsninger til helt store virksomheder, ligesom vi arrangerer transport for mindre private arrangementer. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi råder over en topmoderne flåde bestående af busser i alle størrelser, heriblandt et udvalg af minibusser, turistbusser og dobbeltdækkere.

Vi er kvalitetsbevidste i alle led i transportprocessen, fra den første kontakt og booking til transporten er gennemført. Vi investerer i vores personale, og vores dygtige og erfarne medarbejdere er med til at definere kvaliteten. Vores målsætning er at skabe langvarige relationer til vores kunder og vi vil fortsat være de bedste inden for vores felt. Vi vil blive ved med at uddanne vores personale og løbende fornye vores vognpark, så vi altid er up to date og kan levere transportløsninger, der passer til netop dine behov.

Vores service er kendetegnet ved høj kvalitet, fleksible løsninger og punktlighed.

Global Passenger Network

Global Passenger Network (GPN) er en sammenslutning af de bedste busselskaber i verden. Vores målsætning er at være den førende organisation inden for passagertransport, så vi kan sikre vores kunder den højeste standard inden for sikkerhed, kvalitet og service gennem vores medlemmer verden over. Selvom målet er at tilbyde service i alle lande rundt om i verden, er GPNs fokus fortsat på kvalitetsbusudlejning snarere end kvantitet, og kun de bedste operatører tages i betragtning som medlemmer.

Som det danske medlem af GPN kan vi sikre vores kunder den højeste kvalitet, når de skal uden for Danmarks grænser. Fordelen er at vi arrangerer det hele, hvorfor vores kunder kan ”nøjes” med os som kontakt. Global Passenger Network sætter høje krav til alle medlemmerne, så I kan rejse med ro i maven, da jeres transport håndteres af professionelle.

Kontakt

Vikingbus A/S

Amager Strandvej 16

2300 København S

CVR: 30527887

Mail: info@vikingbus.dk

Tel: 32660000