Gå til hoved-indhold

VIP Bus med plads til 2-34 personer

Står Du og mangler det helt rigtige transportmiddel til firmafesten, kundebesøget eller noget helt tredje, så kan vi hos VIKINGBUS hjælpe Dig godt på vej med en VIP bus. 

Lej en VIP bus

Vi tilbyder vores kunder VIP kørsel i vores VIP bus, som har alt hvad hjertet begærer. Vores busser kan indrettes efter individuelle behov og ønsker, så Du kan læne dig tilbage og nyde turen.

Alle vores VIP busser er udstyret med alt tænkeligt udstyr og godkendt efter de nyeste sikkerheds- og miljøregler. VIKINGBUS er godt rustet til at tilbyde kunderne komfort og luksus i VIP bus.

Vores professionelle og servicemindede chauffører har alle de lovpligtige uddannelser, og er underlagt køre- og hviletidsbestemmelserne.

Det er jeres garanti for, at I kommer trygt og sikkert frem på turen.

En VIP bus indeholder:

 • Fuldautomatisk klimaanlæg.

 • Komfortable luksusstole med borde.

 • 4 siddegrupper med borde.

 • 220v udtag ved alle borde.

 • Tilslutning af musik via jackstik.

 • DVD-anlæg, mikrofon og CD-afspiller.

 • Tilslutning af pc til præsentation.

 • Satellit-tv.

 • Fladskærme.

 • Køkken med varmluftovn, mikroovn og vask.

 • Kaffemaskine/elkedel.

 • 2 køleskabe.

 • Fadølsanlæg (forudbestilles).

 • Toilet med håndvask.

 • Ekstra stort bagagerum.

 • Mulighed for forplejning.

Ankom med stil i en VIP bus

Leder I efter den mest stilede ankomst til festen, ferien eller firmakonferencen? Så skal I uden tvivl ankomme i VIP bus.Lej en VIP bus og oplev luksus af en klasse for sig, når det gælder transport af dig og dine venner eller kollegaer.

Med en VIP bus er oplevelsen ud over det sædvanlige det vigtigste, det gælder både bussen indefra såvel som udefra. Du får ikke en mere luksuriøs ankomst end med jeres næste VIP bus

Arbejde og afslapning på fire hjul

Når I skal leje en VIP bus, skal I ikke lade jer begrænse af formålet. Skal I arbejde på busturen? Så nyd vores busser med borde, Wifi, strømforsyning og en række udstyr til både lyd, lys og mere til.

Skal I slappe af i jeres VIP bus? Så læn sæderne tilbage og sæt en DVD på eller brug luksusbussens Wifi til at underholde jer i løbet af turens timer. I skal blot bestemme jer for, hvor I skal hen og hvornår, så sørger jeres næste VIP bus for en luksus oplevelse til dig og dem, du rejser med.

Når kun det bedste er nok

Hos VIKINGBUS går vi op i kvalitet og komfort, især når det gælder leje af jeres næste VIP bus. I vores luksusbusser går vi ikke ned på benpladsen, så færre pladser i bussen betyder bedre komfort og en bedre VIP busoplevelse.

Uanset hvor mange I er, så har vi den rette bus til jer. Luksusbusserne er indrettet med sofaer bagerst i bussen, så I kan finde hyggen over et spil kort eller samle kollegaerne til en briefing inden ankomst.

Luksus busture – også til udlandet

Hvorfor nøjes med dårlig benplads på flyet, når I kan ankomme til jeres destination i udlandet med luksus i en VIP bus? Brug vores søgefunktion på forsiden, eller få et tilbud, for nemt og ganske gratis, at finde frem til jeres VIP bustur til Europa. 

Vi garanterer komfort og luksus, I skal blot beslutte hvor mange I er, hvor I skal hen og hvornår, samt hvilke services i vil have ombord. 

Luksusbus betyder luksusservice

Essensen af at leje en VIP bus er, at der er sørget for det hele, så du og dine medpassagerer kan nyde turen og dens formål – uanset om det gælder arbejde eller afslapning. Derfor er chaufføren altid inkluderet i VIP busser, så I ikke skal bekymre jer om at komme til og fra jeres destination.

Vores mange typer VIP busser giver jer muligheden for både at finde ro til koncentration og stemning til en festlig bustur. Blandt vores bustyper finder du alt fra minikøkkener der stiller den lille sult til fadølsanlæg der stiller den lille tørst. Busserne har også borde og luksussæder, så I kan nyde hinandens selskab i bløde, komfortable omgivelser.

Perfekt til møder

En VIP bus er det perfekte valg, hvis I får vigtige person på besøg. Servicen er i top og kvaliteten ligeså. Vi kan garanterer at jeres gæster ikke vil blive skuffede, hvis I vælger en VIP bus. Så hvis jeres gæster skal føle sig ekstra godt velkomne, så bestil en VIP bus, og så gør vi vores for at give dem det bedste indtryk.