Gå til hoved-indhold

Buschauffører med vilje og mod på noget ekstra
 

Vi søger lige nu buschauffører til kørsel i hele Danmark

VIKINGBUS har de seneste år haft vokseværk og er nu Danmarks førende operatør af bustransport i Danmark. Vi har derfor behov for at få endnu flere dygtige buschauffører til vores i forvejen stærke team. 

’Vi kører med mennesker’

Vi søger lige nu stabile og fleksible chauffører til kørsel af bus i hele Danmark. Både til turistbuskørsel og til minibuskørsel af mennesker, som kan have fysisk eller psykisk handicap og ældre borgere. Hos VIKINGBUS er vi stolte af mottoet ’Vi kører med mennesker’. Det er vigtigt at vores kunder får en særlig oplevelse, hver gang de kører med VIKINGBUS.

Som ny chauffør hos os, er det vigtigt at du kan understøtte dette og udleve VIKINGBUS værdisæt, som bygger på engagement og samarbejde; kvalitet, sikkerhed og tryghed: troværdig og professionel; respekt og handlekraft; og ansvarlighed.

Forudsætninger for at blive buschauffør hos VIKINGBUS

For at komme i betragtning som buschauffør til kørsel af turistbus eller kørsel af mennesker med et handicap hos VIKINGBUS kræves:

  • Stort erhvervskørekort Kat. D
  • EU kvalifikationsbevis
  • Førerkort (takografkort)
  • BAB bevis 1, 2 og 3
  • Forstå, tale og skrive på dansk
  • Ren straffeattest
  • Børneattest (indhentes af os)

Nem og hurtig ansøgning!

Udfyld formularen og vedlæg dit CV her på siden allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og vil kontakte dig snarest, såfremt vi finder din profil interessant.

Sådan er det at være buschauffør hos VIKINGBUS

Mød Marianne og Zik og hør dem fortælle om jobbet som buschauffør hos Danmarks største busselskab.

Marianne

Zik

Udfyld her

Ansøg nu
Hvor har/er du været ansat?