Gå til hoved-indhold

Kørsel til konferencer, messer og kongresser

Vi transporterer årligt tusindvis af kongres- messe- og konferencegæster i hele Danmark, udenlandske såvel som danske.. Vi har afviklet transporten for  gæster til adskillige kongresser, konferencer, messer samt firmafester med helt op til 25.000 deltagere. Her har vi hjulpet vores kunder gennem hele processen.

Når forberedelse og fleksibitet er nøgleordene

Vi ved, hvor vigtigt det er med en grundig planlægning af ethvert arrangement. Transporten er mange gange en del af førstehåndsindtrykket, og derfor kan det være ekstra vigtigt, at vi som leverandør er en del af planlægningen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis Du har yderligere spørgsmål om netop din rejse, 

eller hent et gratis uforpligtende tilbud her.

Ankom i stil med en mødebus eller VIP bus

I kan helt selv bestemme typen og størrelsen af bussen. Vi har mødebusser indrettet til at kunne holde møde ombord, med alt AV udstyr der behøves, i skal bare have PC'en med. I kan også rejse i Luksu med en VIP bus, en bus designet til forkælelse og med mulighed for fadølsanlæg og meget andet.

​​​​​​​Vores fagligt stærke team kan hjælpe med at:

  • Opsætte transport af mange mennesker på den mest hensigtsmæssige måde både økonomisk og miljømæssigt.
  • Sikre tilkørsels- og frakørselsforhold, så transporten afvikles glidende (heriblandt eventuel kontakt til lokale myndigheder).
  • Afvikle og koordinere ankomst og afgang for vores busser, så alle gæster kommer frem til det rigtige sted vejledt af vores kyndige personale.
  • Arrangere forplejning undervejs samt foreslå underholdningsmuligheder.
  • Sørge for skilte og logo til busserne.