Gå til hoved-indhold

Leje af mødebus 

Som et af Danmarks største busselskaber har vi erfaringen og kan derfor hjælpe dig med en mødebus til dit næste møde. Bussen kan også bruges til at holde en mere intim virksomhedstur, hvor flere lettere kan samtale, da bussen er indrettet til at holde møde i. Uanset hvor mange, der skal transporteres og hvor hen, så har vi flere bud på busmodeller til formålet.

Lej en mødebus her 

BUSINESS or PLEASURE - eller måske begge dele?

Bustransport mellem to arbejdssteder er ofte benyttet af danske virksomheder, hvor medarbejderne kan arbejde undervejs. Der er borde til arbejdsstationer, kaffe, aviser m.m. ombord efter virksomhedens behov.

Bussen er også god til ture til arbejdslokationer eller til fornøjelse, hvor der lige er behov for et møde på vejen, eller hvor man gerne vil samle medarbejderene i et mere gruppe fokuseret siddearangement.

Prisen er ofte billigere end at sende hele holdet på DSB First, hvis i sammenligner.

Ergonomisk mødedesign

Vores mødebusser er designet med møde- gruppefaciliteter; det betyder, at der både er borde, stole og gruppearrangementer i bussen, så både de store møder og de små snakke er gjort mulige, nemme og behagelige. Med jeres valg af mødebus, kan I se frem til en nem og problemfri tur, der er indrettet til både hvile, samtale og arbejde. Kvaliteten af vores mødebusser er på linje med vaskeægte VIP busser, ej at forveksle med konferencebusser.

AV i mødebussen

Mange af vores mødebusser er installeret med både WiFi og moderne audio/video udstyr, toilet og minikøkken, så I får de bedste, mest professionelle rammer for jeres tur med mødebus. Mødebussen har ligeledes god plads til alt jeres baggage. Har I savnet PC-opkoblinger, skærme til præsentationer eller lignende på jeres tidligere leje af bus? Så er leje af mødebus gennem os uden tvivl noget for jer!

Komfort på farten

Hænger komfort og arbejde også sammen for dig? Rigtig mange af vores mødebusser har sofaer bagerst i bussen, og giver dig og dine kollegaer mulighed for at hvile før, under og efter møder – ja, hvornår som helst under hele turen! Er sofaen optaget? Ingen problemer. Ved leje af mødebus følger moderne siddepladser med mulighed for at lægge sæderne ned. Der er også god benplads i mødebusserne.

Rejs til møder i udlandet og arbejd imens

Når du rejser i vores mødebusser, befinder i jer i et miljø der er indrettet til at arbejde i, der er ikke pludselige forstyrrelse som i tog eller på et fly og i kan arbejde på turen, imens i kører til forretningsmøde eller til en firmaudflugt.

Start mødet i bussen

Er VIKINGBUS' koncept til virksomheder, der har kørselsbehov til møder eller konferencesteder, og vil påbegynde mødet i bussen. I vores turistbusser er der rig mulighed for at have hele teamet med ombord.

Ombord på busserne kan vi:

  • Servere ”velkomstdrink” og en snack.

  • Vise introduktionsvideo til hotellet, kick off´en, mødet m.m.

  • Vise Powerpoint præsentationer.

  • Introducere mødelederne.

  • Uddele det første materiale om opholdet, brochurer m.m.

  • Introducere de forskellige teambuildings arrangementer.

  • Uddele evalueringsmateriale på hjemturen.

  • Tilbyde forplejning ombord.


Businesskørsel kan også bestå af VIP-afhentninger i lufthavnens airside, på hotellerne eller køre virksomhedens medarbejdere til et festarrangement.

Få et tilbud her