Gå til hoved-indhold

PERSONDATAPOLITIK

Når du indgår aftale med os, kan vi have brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, og evt. e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos VIKINGBUS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi indsamler personoplysninger via vores website og ved telefonisk eller personlig henvendelse, med henblik på at indgå og opfylde aftalen med dig, om den ydelse, du gerne vil modtage fra VIKINGBUS.

Kundeservice- og finansafdeling ved VIKINGBUS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til VIKINGBUS videregives ikke til tredjemand, med mindre dette er nødvendigt for at opfylde den aftale, vi har med dig som kunde, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, hvilket formål de anvendes til, hvem oplysningerne evt. videregives til, og hvorfra oplysningerne stammer, såfremt de ikke er afgivet af dig selv. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til VIKINGBUS.

VIKINGBUS forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere vores persondatapolitik, hvorfor der opdateres her på hjemmesiden.