Gå til hoved-indhold

Historien om VIKINGBUS er historien om lang erfaring gennem en kort fortælling
 

VIKINGBUS er én samlet virksomhed. En fusion af 17 stærke brands, som så dagens lys i maj 2021. Her slog vi dørene op for ét samlet VIKINGBUS, der bliver endnu bedre og stærkere for både større og mindre kunder. 

 

Vi styrker vores solide, lokale forankring og tilbyder kunderne en stor og fleksibel busflåde. VIKINGBUS er en 100% danskejet virksomhed, der garanterer vores kunder en god og tryg rejse med bus. Med ombord i det nye VIKINGBUS er det danskejede POLARIS som investor. Deres kapitalstyrke og indsigt i forretningsdrift gør os til en endnu stærkere spiller på det danske marked.

Vi er et selskab med en masse historie og stærke værdier. Vi samler vores værdier til et stærkt brand.

 

Gennem mange årtier har man set de forskellige busser i bybilledet rundt i Danmark. Nu samler vi os om et brand, VIKINGBUS. For os er buskørsel mere end blot et spørgsmål om transport fra A til B. Det er glæden ved at køre bus, og skabe den gode oplevelse for alle vore gæster.

Hver især har vi haft vores ruter rundt i Danmark, og nu samler vi de store, såvel som de små, ruter til et landsdækkende busselskab, så vi når ud til alle kroge af Danmark. Sammen skal vi skabe den bedste historie for fremtiden.

Vi har alle det samme mål - At gøre alt hvad vi kan for vores gæster. Sammen vil vi give jer den bedste rejse.

Sammen danner vi VIKINGBUS.