Gå til hoved-indhold

Turistfart i Danmark & Europa

VIKINGBUS har stor erfaring inden for kørsel i Danmark og i Europa. Det stiller krav til kvaliteten af busserne og chaufførens formåen - det ved VIKINGBUS.

Lej en turistbus her

Du er i trygge hænder hos os

Fordelen med buskørsel frem for fly er, at man transporteres direkte fra A til B, og dermed slipper for ventetider ved check-in, bagageudlevering mm. Samtidig kan man vælge at have bussen til rådighed under opholdet til udflugter og virksomhedsbesøg.

Planlægningen af kørslen med pauser, spisesteder m.m. undervejs – det sørger VIKINGBUS for. Alt i tråd med køre- og hviletidsbestemmelser bliver overholdt.

Paris, Berlin, Barcelona... København – Rejs i hele Europa

Vi kan finde den rette bus til dig

VIKINGBUS har en meget stor flåde af busser. Derfor kan vi skræddersy en busløsning, der passer helt til jeres behov.

Vores busser har forskellige størrelser, indretning og inventar, derfor har vi ofte bussen lige til dit formål. Er der behov for at tilføje en trailer, så der er plads til mere bagage, noget der ofte er populært til især skiture.

Turistbusser til de lange rejser til udlandet

Vi har massere af modeller af luksus turistbusser, der byder på den sidste nye teknologi og høj komfort, imens i rejser igennem Europa til jeres rejsedestination.

Vores chauffører har lang erfaring med at køre bus rundt omkring i Europa og vi kan også hjælpe jer med alt det ekstra i behøver, vi har samarbejde med virksomheder der kan stille med en rejseguide hvis dette behøves.

En turistbus er alt i en løsningen til rejsen

I får særlige parkeringspladser, toiletter på turen samt ro i sindet, til at nyde hinandens selskab. Når I lejer turistbussen, skal I ikke tænke på trafikken!

Ikke noget med at skulle finde parkeringspladser, slide på koblingen i køen eller skulle holde øje med benzinen og lyde fra bilen. Prøv selv at tænke på, alt det I slipper for, når I lejer en turistbus.

Vi kører blandt andet med rejsebureauer, der skal fra nord til syd i Europa, virksomheder, der skal på virksomhedsbesøg samt for sportsklubber, der skal til turneringer i udlandet.

Kontakt os gerne på vores mail info@vikingbus.dk eller direkte på telefon
+45 32 66 00 00
hvor I oplyser program og varigheden for jeres tur.