Gå til hoved-indhold

VIKINGBUS forsætter vækstkursen og styrker selskabet med ny adm. direktør

Thomas Wandahl er udnævnt til ny administrerende direktør hos Danmarks største busselskab, VIKINGBUS.

Året begynder med et skifte i toppen hos VIKINGBUS, hvor Thomas Wandahl overtager posten som adm. direktør den 1. januar 2023. Thomas Wandahl tiltræder stillingen i VIKINGBUS direkte fra Falck Global Assistance, hvor han har været de seneste 7 år – både som kommerciel direktør og senest som administrerende direktør. Thomas har mere end 20 års international ledelseserfaring fra bl.a. transport- og teleindustrien, hvor han har bestredet en række ledende stillinger i virksomheder som SAS, TDC, og 3, ligesom han har været CEO for mobilselskabet Telmore. 

Thomas er oprindeligt uddannet fra Copenhagen Business School og har sideløbende med erhvervskarrieren gennemført lederuddannelser på IMD i Schweiz og Cranfield Business School i Storbritannien.

Ifølge bestyrelsesformand Søren Jespersen er den rolle man har som adm. direktør anderledes i forskellige faser af en virksomheds udvikling og størrelse. Thomas er den helt rette til at fortsætte væksten for VIKINGBUS som én samlet virksomhed samt styrke busselskabets strategiske position på markedet i de kommende år. 

”Thomas kommer med en stor faglig værktøjskasse og et stærkt kundefokus kombineret med en stor forståelse for drift og forretningsudvikling. Vi er i bestyrelsen sikre på, at han med sin moderne ledelsesstil og stærke kompetencer kan styrke vores position og indfri det store markedspotentiale,” siger Søren Jespersen, bestyrelsesformand i VIKINGBUS.  

Privat er Thomas bosat syd for Malmø med sin hustru og tre børn. 

Den tidligere direktør, Mogens Pedersen, fortsætter i direktionen.