Gå til hoved-indhold
VIKINGBUS opkøber nyt lokalt selskab

VIKINGBUS opkøber nyt lokalt selskab

MINDRE END TO MÅNEDER EFTER SENESTE OPKØB, OFFENTLIGGØR DANMARKS FØRENDE PRIVATE BUSOPERATØR VIKINGBUS ENDNU ET STORT OPKØB. VIKINGBUS UDVIDER I STORKØBENHAVN OG INTEGRERER SELSKABET BEDRE BUS SERVICE (BBS). BAGGRUNDEN FOR OPKØBET ER EN STÆRK POSITION I HOVEDSTADSOMRÅDET, ET STORT SYNERGIPOTENTIALE SAMT DYGTIGE MEDARBEJDERE OG EJERE, DER DELER MÅLSÆTNINGEN OM AT UDVIKLE ET STÆRKT LANDSDÆKKENDE BUSSELSKAB MED LOKAL FORANKRING.

VIKINGBUS har netop succesfuldt integreret busaktiviteterne fra Vester Skerninge Bilerne på Fyn, og tager nu endnu et stort skridt på rejsen med købet af Bedre Bus Service (BBS) i Storkøbenhavn. Køreplanen er klar for VIKINGBUS, der har et langsigtet mål om at udbygge positionen som et landsdækkende busselskab med stærk lokal forankring. Med købet af Bedre Bus Service (BBS) styrker virksomheden sin tilstedeværelse i Storkøbenhavn og tager minibusforretningen til nye højder. Med virkning fra 1. oktober 2021 integrerer VIKINGBUS således 60 medarbejdere og 55 minibusser fra Bedre Bus Service (BBS), hvorefter VIKINGBUS fremover råder over en flåde på knap 350 minibusser. ”Med opkøbet bliver vi en endnu bedre og stærkere partner for både offentlige og private kunder. Vi styrker vores solide, lokale forankring og kan tilbyde markedet en bredere og mere fleksibel busflåde. Især glæder vi os til at integrere og udvikle forretningen sammen med de nuværende medarbejdere og tidligere ejere, som nu bliver en vigtig del af VIKINGBUS”, udtaler Mogens Pedersen, adm. direktør i VIKINGBUS. Den styrkede position på markedet er et vigtigt skridt i VIKINGBUS’ vækststrategi, som er baseret på både organisk vækst og værdiskabende opkøbsmuligheder. VIKINGBUS’ målsætning er at den kommende tid giver mulighed for flere strategiske opkøb for at udbygge positionen som et landsdækkende busselskab med stærk lokal forankring og mennesket i fokus.

ET STÆRKT MATCH MED LOKAL FORANKRING

Bedre Bus Service (BBS) blev stiftet i 2015 og er på trods af selskabets unge alder en særdeles veldrevet forretning og respekteret del af branchen. Samtlige medarbejdere og de nuværende ejere, Dan Busch Olsen, Thomas Gert Hauerslev og Rune Olesen bliver i virksomheden og glæder sig over opkøbet. ”Vi har haft en meget professionel proces med VIKINGBUS, som deler vores værdier om høj kvalitet, punktlighed og mennesket i fokus. Vi er overbeviste om, at vi er et stærkt match, som vil give både nuværende og fremtidige kunder en række nye fordele. Vi er meget trygge ved overgangen for os og vores dygtige medarbejdere, som også i fremtiden vil være det absolut vigtigste aktiv”, siger Rune Olesen, direktør i Bedre Bus Service (BBS).

DE SAMME DYGTIGE MEDARBEJDERE, MEN BUSSER I NY INDPAKNING

Samtlige 60 medarbejdere i Bedre Bus Service (BBS) fortsætter i VIKINGBUS, og det vil derfor være samme stemme i røret og samme chauffører i busserne, som kunderne møder i fremtiden. Den moderne og velholdte buspark vil i den kommende tid skifte udseende, når de 55 minibusser fremover iklædes VIKINGBUS´s karakteristiske blå, hvide og røde farver. Med overtagelsen af Bedre Bus Service (BBS) udvider VIKINGBUS sin geografiske dækning og lokale forankring, som udover den nyerhvervede base og eget værksted i Ishøj er repræsenteret med afdelinger i København, Køge, Lynge, Slagelse, Kalundborg, Vordingborg, Vester Skerninge, Vejle, Fredericia, Kolding, Brørup, Esbjerg, Skjern og Aarhus.

For yderligere information, kontakt venligst Mogens Pedersen, administrerende direktør for VIKINGBUS på telefon +45 40 53 17 47 eller mp@vikingbus.dk.