Gå til hoved-indhold

Mød vores chauffører

Mød Dorthe

Med sine mere end 20 år som chauffør, og desuden med en far og bror, der også er buschauffører, kan man roligt sige, at Dorthe har solidt busblod rendende i årerne.

Lær Dorthe bedre at kende

Hils på Pernille

Med en baggrund som Social og Sundhedsassistent kommer Pernille Jensen med et nyt og frisk pust til livet som buschauffør hos VIKINGBUS, som hun nu har besat i en årrække.

Lær Pernille bedre at kende

Hils på Marianne

Født og opvokset i vestjyske Skjern, og med mere end 30 års erfaring, er Marianne endnu en dygtig og vellidt chauffør hos VIKINGBUS.

Lær Marianne bedre at kende

Hils på Camilla

Camilla er minibuschauffør i Slagelse, som hun har været gennem 11 år nu. Og selvom man er en kvinde, er Camilla ifølge sig selv jo herre i eget hus - noget, hun nyder rigtig godt af, fordi det giver fleksibilitet så længe, hun når tiderne i sit skema.

Lær Camilla bedre at kende

Hils på Henrik 

Ancienniteten siger henholdsvis 30 år inden for farvehandel og 5 som chauffør.

Lær Henrik bedre at kende

Hils på Zik

Hvis man har været med bus til det italienske skisportssted Canazei fra Danmark indenfor de seneste 15 år – ja, så har man helt sikkert mødt VIKINGBUS chaufføren, Zik.

Lær Zik bedre at kende

Sig helt til Firat

Mød vores mand Firat, som gør sig som turistbuschauffør gennem flere år nu, og som derfor er et af de første, glade ansigter, som de ferielystne gæster møder på deres tur rundt i København eller Danmark.

Lær Firat bedre at kende

Hils på Allan

Fødselsattesten siger 56 år - CV’et siger 38 år i transportbranchen, så det er en faligt solid og erfaren ræv, vi har med at gøre her.

Lær Allan bedre at kende

Hils på Allan

Chauffør på 8. år, men med uddannelse som tøjekspedient og derefter en årrække som hjælper for udfordrede børn lyser det ud af Allan, at pleje og servicegenet ligger lige under huden.

Lær Allan bedre at kende