Gå til hoved-indhold

Mød vores chauffører

Hils på Dorthe

Med sine mere end 20 år som chauffør, og desuden med en far og bror der også er buschauffører, kan man roligt sige, at Dorthe har busblod i årene.

Lær Dorthe bedre at kende

Hils på Allan

Allan har nu været chauffør i 8 år. Bag sig har han en uddannelse som tøjekspedient, og så har han arbejdet en årrække som hjælper for børn med forskellige udfordringer.

Lær Allan bedre at kende

Hils på Marianne

Født og opvokset i vestjyske Skjern, og med mere end 30 års erfaring, er Marianne endnu en dygtig og vellidt chauffør hos VIKINGBUS.

Lær Marianne bedre at kende

Hils på Henrik 

Ancienniteten siger henholdsvis 30 år inden for farvehandel og 5 år som chauffør. Fællesnævneren for Henrik er, at han stadig har med mennesker at gøre. Og det er netop der, hans passion ligger.

Lær Henrik bedre at kende

Hils på Allan

Fødselsattesten siger 56 år mens CV’et siger 38 år i transportbranchen, det er med andre ord et solidt fagligt grundlag, som man møder hos Allan.

Lær Allan bedre at kende

Hils på Zik

Hvis man har været med bus til det italienske skisportssted Canazei fra Danmark indenfor de seneste 15 år – ja, så har man helt sikkert mødt VIKINGBUS chaufføren, Zik.

Lær Zik bedre at kende

Hils på Firat

Mød vores mand Firat, han har været turistbuschauffør gennem flere år, og er et af de første, glade ansigter, som de ferielystne gæster møder på deres tur rundt i København og Danmark.

Lær Firat bedre at kende

Hils på Camilla

Camilla er minibuschauffør i Slagelse, og det har hun været i hele 11 år. Med et omskifteligt klientel ofte bestående af udviklingshæmmede børn eller demente ældre, nyder Camilla at tale med forskellige grupper fra samfundet, som hun må gå til på vidt forskellige måder.

Lær Camilla bedre at kende