Gå til hoved-indhold

Få et tilbud på leje af bus

Information
Antal passager
Kørsel fra
Kørsel til
Retur rejse
Retur kørsel

Gratis tilbud

VIKINGBUS mener, at det skal være nemt og hurtigt at leje en bus med chauffør. Derfor kan du hos os få et konkurrence dygtigt tilbud på busleje, ved blot at indtaste i formularen herover. Mere enkelt bliver det ikke at finde jeres næste leje af bus.

Behov for rejse retur?

Intet problem, du trykker bare af i feltet "retur rejse" og så har du nemt inkluderet at du også skal bruge en bus på rejsen retur. 

Find din næste rejse på 15 sekunder

Kigger du efter et uforpligtende tilbud på leje af bus, uden lange svartider og kringlede omveje? Så gå til vores forside og bestil i menuen i venstre side af skærmen.

Vi mener at det ikke skal tage mere end 15 sekunder at booke jeres næste leje af bus. Derfor kan du på siden her finde leje af bus med chauffør på få sekunder.

Du skal bare indtaste:

1) Hvor I skal fra og hvor skal i til
2) Hvornår I skal af sted
3) Hvor mange i er
4) Om eller hvornår I skal retur

Skal I leje bus inden for landets grænser eller til lande i Europa? Intet problem. Når du udfylder din rejse, beregner vi jeres bustur og pris, så snart du har indtastet ovenstående oplysninger og klikker på ’Søg’.

Vi giver dig en række tilbud på busleje med det samme. Tilbuddene er helt og aldeles uforpligtende, men finder du et tilbud, der passer, kan du bestille og betale for jeres leje af bus online med det samme.