Gå til hoved-indhold

Leje af turistbus med chauffør

Som et af Danmarks største busselskaber har vi erfaringen og kan derfor hjælpe dig med en turistbus til dit arrangement uanset hvor mange, der skal transporteres og hvor hen.

Lej en VIKINGBUS her 

Kom ud og se Danmark med en turistbus

Skal I på tur rundt i Danmark eller skal I på en tur til udlandet? VIKINGBUS kan kun anbefale, at I lejer en turistbus! Der er noget særligt, ved at rejse i en turistbus. På denne måde er du sikker på at din gruppe kommer samlet ud i landet og altid på første klasse! Når I lejer en turistbus, er der altid i prisen indbefattet, den bedste udsigt over landet, vandet og igennem byerne. I skal ikke bekymre jer om broafgifter og  parkeringspladser. Der er toiletter på turen samt ro i sindet, til at nyde hinandens selskab og få snakket og tit er lange ture billigere end at tage toget. Når I lejer turistbussen, skal I ikke tænke på trafikken! 

Leje af turistbusser med VIKINGBUS er noget af det mest ukomplicerede og gennemsigtige, du kan komme ud for. Vi er Danmarks største turistbusselskab og har arbejdet på, at gøre det lettere for jer, at finde den rigtige bus. I får den bedste hjælp med på vejen. Du kan udfylde en tilbudsefterspørgelse igennem knappen herover og få et tilbud på en bus eller søge på tilgængelige busser på forsiden.

Vi står klar til at køre jer på den næste rejse.

Klik på linket herunder og modtag et tilbud direkte i din indbakke. 

Få et tilbud her

Berlin, Odense, Stockholm - Verden er åben

Når du bestiller en turistbus, kan det gøres til et væld af lokationer i Europa, vi kan skræddersy tilbuddet til dine behov og kan stå for så meget.. Eller så lidt, som du ønsker. Tilbuddet skræddersyes til dine behov og vi kan stå for det ekstra, hvis dette ønskes. Vi har blandt andet mulighed for at stå for catering i bussen, til jer.

Turistbusser er i vores DNA

Hos VIKINGBUS råder vi i dag over en af Danmarks største og mest moderne flåder og har historie i faget over 70 år tilbage.  Alle vores busser er udstyret med alt tænkeligt udstyr og godkendt efter de nyeste sikkerheds- og miljøregler.  Vi tilbyder en lang række forskellige turistbusser, hvor sikkerhed og kvalitet er i højsædet. Uanset om du skal til konference, har brug for en arbejdsplads undervejs eller blot skal på tur, så er VIKINGBUS behjælpelig med det hele. 

Vores busser byder altid på: God benplads, toilet og aircondition. Du kan også altid finde en turistbus med den rette bagagekapacitet for dig og vi har også mulighed for anhængere, hvis behovet for bagage er større end bussen selv kan klare. 

Hvordan er det at leje en turistbus til rejse?

Vores busser er rummelige og komfortable, gode til lokal kørsel og specielt egnet til kørsel over længere strækninger, imellem landsdelene eller til udlandet. En almindelig turistbus kan bookes med fra ca. 50 pladser op til ca. 70 pladser. Generelt er der toilet og minikøkken faciliteter i bussen, alt efter busmodel er der flere forskellige faciliteter i bussen, det kan f.eks. være WiFi, luksushvilesæder og ekstra stort bagagerum.

Vores busser kommer dog "kun" i "4 stjernet" og "5 stjernet" udgave.

Hvad er en turistbus?

"Turistbus" er en generel beskrivelse af alle typer busser, som ikke er en "rutebus". Det er muligt at leje en dobbeltdækker-turistbus eller en mini-turistbus. Disse betegnelser er dog yderst sjældne og bliver normalt benævnt uden "turistbus" delen. Derfor er en Turistbus i daglig tale, en 1-plans bus, med plads til mellem 30-60 personer, her er den mest almindeliget en 50 personers bus.

Hvad indeholder jeres turistbusser?

Busserne, som der køres med idag, har alle de fornødenheder som en gæst kan forvente: Gode sæder i læder, Køleskabe, Køkkener, WC/toilet, læselamper, Bluray/DVD, adgang til egen musik. Derudover har busserne WIFI og eget entertainment system. Af sikkerhedsudstyr kan nævnes: sikkerhedsseler, retarder, ESP, ABS, GPS Navigation og tracker (så bussen kan lokaliseres ved uheld).

Lej turistbusser til udlandet

Står I og skal på tur? Så kan en turistbus være den helt rigtige løsning. Her får I den type bus, som I behøver, alt efter hvor mange I er og hvor meget "Luksus" I vil have. Er I et mindre selskab, som skal på en mindre tur til Tyskland eller Sverige, er det muligt at leje en minibus eller VIP bus hvis man er til meget luksus. Er I en større gruppe eller skal I på en længere tur, så har vi flere modeller af store turistbusser i forskellig udformninger.

Det er faktisk billigere end man tror at leje en turistbus til en lokation i Europa.

Information om turistbusser

Vores busser er rummelige og komfortable, gode til lokal kørsel og specielt egnet til kørsel over længere strækninger, imellem landsdelene eller til udlandet. En almindelig turistbus kan man bookes med fra ca. 50 pladser op til ca. 70 pladser. Generelt er der toilet og minikøkken faciliteter i bussen, alt efter selskab er der flere forskellige faciliteter i bussen, det kan f.eks. være WiFi, luksushvilesæder og ekstra stort bagagerum.

"Turistbus" er en general beskrivelse af alle typer busser, som ikke er en "rutebus". Det er muligt at leje en dobbeltdækker-turistbus eller en mini-turistbus. Disse betegnelser er dog yderst sjældne og bliver normalt benævnt uden "turistbus" delen. Derfor er en Turistbus i daglig tale, en 1-plans bus, med plads til mellem 30-60 personer, her er den mest almindeliget en 50 personers bus.

Busserne, som der køres med idag, har alle de fornødenheder som en gæst kan forvente: Gode sæder i læder, Køleskabe, Køkkener, WC/toilet, læselamper, Bluray/DVD, adgang til egen musik. Derudover har busserne WIFI og eget entertainment system. Af sikkerhedsudstyr kan nævnes: sikkerhedsseler, retarder, ESP, ABS, GPS Navigation og tracker (så bussen kan lokaliseres ved uheld).