Gå til hoved-indhold

Busleje til firmafest

Skal I bruge en bus til at køre virksomheden til eller fra årets julefrokost eller til anden firmafest? Bestil bus gennem VIKINGBUS og vær sikker på at transporten er klaret. Vi tager 100% hånd om rejsen og planlægger efter dine behov.  Her på siden guider vi dig til leje af bus med chauffør til firmafesten. I kan sågar leje en bus specifikt indrettet bus til møde og virksomhedstransport, hvor i kan sidde i større grupper.

Få et tilbud på bus til firmafesten

Firmafester kan foregå på mange tider af året. Det kan være julefrokoster, sommerfester, efterårsfester eller anden anledning. Firmafest med dine kollegaer er en god måde at slippe de formelle standarder og hygge dig med dine kollegaer. Det er en god måde for dig og dine kollegaer at komme hinanden ved i uformelle rammer og styrke fællesskabet på arbejdspladsen.

Når det kommer til firmafester kan leje af bus med chauffør være en god ide, hvis I ikke holder festen i eget domicil og skal til en anden lokation.

Det er nemlig rigtig godt til formålet af følgende årsager:

  • Det styrker fællesskabet, da man rejser sammen i bussen.

  • Det er en billig omkostning pr. person kontra andre transportformer og I har bussen kun til jeres medarbejdere.

  • Gør noget godt for miljøet, da bus er en af de grønneste transportformer og flere endda kører på el nu til dags

  • Sikker og behagelig komfort fra start til slut.

Undgå "Jeg skal køre" deltagere

Der er ikke noget værre for en medarbejder der gerne vil deltage i julefrokosten på lige fod med sine kollegaer, end at måtte tage tjansen at skulle køre folk til og fra julefrokosten. Derudover kan det i, især storbyerne være svært at finde ordentlig parkering i julefrokost sæsonnen, blandt andet til store julefrokost events. Vi kan køre lige til døren og levere jer som de V.I.P's i er, i en topmoderne luksus bus.

Kom let til og fra fester - Du kan stole på os

"Det er mennesker vi skal køre med, de skal plejes og serviceres og de skal have en god tur."

Allan - Chauffør i VIKINGBUS

Hvilken bustype sku’ det være?

Luksusbus 

"Non VIP"-busser, mens stadig busser af luksus kvalitet , er vores billigere løsning i den bedste kvalitet til prisen.

VIP-bus

VIP-bussen er den nyeste teknologi og indeholder de bedste og nyeste features som for eksempel vippesæder, USB-opladere og ekstra afstand mellem sæderne, der findes forskellige udgaver. Nogle hvor flere sæder peger ind imod hinanden til større møder eller en bedre samling af deltagere, da flere sidder så de kan deltage i samtalen uden besvær. VIP-bussen kan lejes både som minibus og som turistbus (plads til ca. 30 personer).

Dobbeltdækkeren

Til de helt store firmaer, kan medbringe 55-79 medarbejdere. Dobbeltdækkeren byder stadig på den samme kvalitet og komformt som luksusbusser. 

Gør det let at rejse til og fra firmafesten

I de fleste tilfælde kan vi samle jer op lige ved døren, når det passer med at det er tid til at gå og køre efter jeres anvisninger til den eller de næste destinationer. I vores luksus busser sidder i behageligt og kan sidde i grupper, med ansigtet til hinanden, vi har busser med borde og busser indrettet til at holde møde i, vores udvalg er bredt, derfor anbefaler vi også at bestille i god tid, for det fulde udvalg.

Mad og drikke i bussen

Mad og drikke er tilladt i bussen – vær venlig at respektere følgende:

  • Drikkelse skal ske ud af plastflasker eller dåser
  • Det er ikke tilladt at drikke øl/sodavand uden pant
  • I skal selv rydde op og smide i affaldsspande udenfor bussen, med mindre andet aftales
  • Vi kan stå for catering og drikkevarer, hvis dette behøves
  • Chaufførens anvisninger skal altid følges

Ofte stillede spørgsmål om bus og julefrokost

I kan annulere turen til julefrokosten op til 8 dage før turens begyndelse. Skulle I allerede have betalt for turen i forvejen? Så får I 100% af betalingen refunderet når i annulere inden for 8 dage.

Bussen vil ankomme ca. 10-15 min før afgang til den oplyste start adresse (samt evt retur adresse).
Dette betyder, at der er god tid til at laste evt. bagage og gå ombord i bussen, så afgang kan finde sted til tiden.

Ja. Når i bestiller rejsen kan i oplyse os om tider og antal stop, så planlægger vi turen og skræddersyer et tilbud til os. Alt efter tiden imellem hvert stop, kan bussen blive eller køre, det afhænger af behovet for om bussen bliver i området, hvad prisen er.

Det er dyrere hvis jeres chauffør skal vente med bussen, end hvis bussen kører og den eller en anden bus kommer og henter jer efter festen. Foretrækker i dog at bussen venter, så kan dette sagtens lade sig gøre.