Gå til hoved-indhold

Danmark får et nyt landsdækkende fjernbuskoncept med 160 afgange mellem 19 danske byer

Fra den 30. marts kan du køre med VIKINGBUS’ nye fjernbusselskab, Fleet! Fleet kommer til at køre dagligt mellem landets største byer og ugentligt kommer der mere end 160 afgange fordelt på 19 byer. Og flere byer kommer løbende til.

Fleet tilbyder en strømlinet digital kundeoplevelse gennem Fleet Bus-appen samt en moderne rejseoplevelse, der tager udgangspunkt i vores kommende kunders behov og deres ofte spontane adfærd. Derfor har vi med vores fleksible ruteplanlægning gjort det muligt for vores kunder at være spontane, da vi ved, at livets store og små øjeblikke ikke altid kan planlægges flere uger i forvejen.

”Den største forskel på Fleet og de eksisterende fjernbusselskaber er, at vi kan tilbyde en fleksibilitet, der i høj grad passer til tiden. Så længe kunderne booker billet 24 timer inden afrejse, er de sikret en plads. Vi vil med andre ord give vores kunder noget af det, de efterspørger allermest; nemlig friheden til at være spontan og booke en billet til en konkurrencedygtig pris i sidste øjeblik,” fortæller adm. direktør i VIKINGBUS, Thomas Wandahl.

Book din billet allerede i dag på fleet.dk eller via Fleet Bus- app’en.

Fleet – there’s always a seat!