Gå til hoved-indhold

Vi tilbyder leje af busser med chauffør

Har du, dine gæster, familie eller kolleger brug for en nem og komfortabel transport til dit kommende arragement - så løser VIKINGBUS transporten med en turistbus til private. 

Hos os har vi ikke kunder ombord på busserne - vi har gæster

Uanset om du skal leje en turistbus til en forening eller som privat person, skal det være en smidig proces. Derfor er vi hos VIKINGBUS meget fleksible til at imødekomme jeres ønsker og skabe den bedste oplevelse for jer. Vores turistbusser til private kan indrettes til ethvert behov, så intet mangler på turen.

Bestilt en privat rejse

Vi kører for en bred vifte af private kunder, der i løbet af året afholder forskellige arrangementer såsom fester, koncerter og udstillinger hvor de bruger en turistbus til transporten.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål om netop din rejse, eller hent et gratis uforpligtende tilbud her.

Rejs med stil i en minibus

At bestille en privat turistbus, behøver ikke betyde at der bestilles en stor bus, hvis man kun er 4-10. Det kan lige så vel være en smart indrettet minibus, designet til samvær og udstyret med underholdnings inventar og borde, ligesom i toget, nogle gange meget billigere.

Hos os lever servering på turen stadig

Brug for frisk kaffe på turen? Vil du gerne have snacks eller sandwich serveret på turen? Det klarer vi også snildt, catering kan tilkøbes, det samme kan kaffe og vi vil gå langt for at opfylde specifikke ønsker.

Ofte stillede spørgsmål til bus

En bus lejepris afhænger af afstand, tidspunkt for leje, busmodel og antal af stop, om bussen skal blive og vente på jer, osv. I de fleste tilfælde kan du leje en bus, til tur på en hverdag på 30 min. til gennemsnitlig 50-70 kr. per. passager inkl. moms for 50 sæder. Imens at en tur på samme tidspunkt fra København til Århus koster gennemsnitligt 280-300 kr. inkl. moms og bro, hvis i er over 50 personer.

Nu flere passagerer, nu billigere bliver bussen per. passager. Derudover er busser også billigere i hverdagene og dyrere i weekenden og på helligdage, samt i højsæsoner som december, hvor der er mange julefrokoster.

Det koster imellem 170-180 kr. pr. passager på en hverdag, at leje en almindelig 4-stjernet bus til 25 pers. på en tur på 100 km.

Prisen afhænger af ting som bustype, om man skal krydse Storebælt, om der er flere stop og mange flere faktorer. Du kan dog regne med at prisen ligger omkring den overstående i nævnte tidsperiode.

Leje af minibus er også en mulighed, vi har minibusser med plads til op til 16 personer, med den samme kvalitet, komfort og service som i de store busser. Prisen er ofte lidt dyrere per. passager end en større bus, men er også mere intim at køre i end en stor bus. Vi kan indrette minibusser efter dine behov.